AGENTIE DE PUBLICITATE

    Publicitate
    Promovare media
    Publicitate indoor
    Publicitate outdoor

GRAFICA

    Logo design, sigla firma
    Carti de vizita, Antet
    Mape de prezentare,               
    Pliante
    Webdesign
    Grafica publicitara
    Grafica vectoriala
    CD de prezentare

PRODUCTIE PUBLICITARA

    Productie publicitara
    Print digital
    Print offset
    Print outdoor
    Print indoor
    Imprimare, inscriptionare

PRODUSE

    Sisteme afisaj
    Display POSM
    Obiecte promotionale
    Cataloage Promotionale
    Standuri expozitionale
    Agende
    Calendare
Misiune

"7mm" este un reper al excelentei in domeniul evenimentelor (conferinte, seminarii, workshopuri), care ofera o acoperire globala a tuturor sectoarelor importante de afacerilor:financiar-bancare, piete de capital, sanatate, tehnologia informatiei, asigurari etc.

Viziune

Succesul nostru se bazează pe producerea de evenimente de inalta calitate, concepute pentru a oferi informatii cheie, pentru a ajuta partenerii în adoptarea de bune practici în toate disciplinele de afaceri, pentru a aduce impreuna furnizori si factori de decizie dintr-o gama larga de servicii si industrii.

Scop

Vrem sa realizam parteneriate pe termen lung cu organizatiile cele mai de seama si de perspectiva si sa devenim unul dintre principalii jucaători de pe piata globala a organizatorilor de evenimente si cursuri si sa obtinem o pozitie distincta de leader in anumite categorii de evenimente
.
Agentie de publicitate, 7mm construieste si adauga valoare brandurilor prin solutii de comunicare integrate, asigurand o imagine relevanta pentru client, intaietate asupra marcilor concurente, cat si un loc perfect vizibil pe piata mediatica.

Dezvoltam design -uri conforme cu ceea ce-si doresc clientii nostri: logo design, identitate vizuala, creatie spoturi radio, machete presa, design advertorial, layout-uri web, grafica vectoriala, cd-uri prezentare, bannere web si oferim solutii de executie prin servicii de productie publicitara, print digital, print offset, print outdoor, print indoor .
publicitate
PUBLICITATE, PROMOVARE MEDIA

7mm initiaza si gestioneaza campanii de promovare media pe toate canalele media la nivel local si national, oferind cele mai noi concepte in publicitate si solutii creative de implementare a acestora.
Media reprezinta modalitatea de publicitate care asigura comunicarea la cel mai inalt nivel, astfel pentru a ajunge la persoanele vizate, mesajul trebuie plasat pe orice suport media: presa scrisa, radio, TV, indoor, outdoor.
Centru de training, evenimente si publicitate
7mm © 2014 . ALL RIGHTS RESERVED .