Centru de training, evenimente si publicitate

”Formarea alaturi de Gabriela Bumbac a fost o experienta cu totul inedita pentru mine si pot spune cu inima pe inima ca a intrecut asteptarile mele. Atentia speciala acordata aspectelor practice ale activitatii consilierului pentru dezvoltare personala si aplecarea asupra dinamicii relatiei client - consilier s-au impus drept puncte forte ale formarii. In plus, cursul tiparit a reprezentat o surpriza foarte placuta - informatii pertinente, de actualitate, minutiozitate privind conceptele cheie si, in acelasi timp, concizie. Nu in cele din urma, Gabriela este o persoana foarte agreabila, iar ca trainer a dovedit ca este foarte bine pregatita si cu un vadit simt pedagogic in structurarea acestei formari pe care o recomand cu drag. ”
(Oana S., economist licentiat)
  “M-am inscris la cursul pentru consilier de dezvoltare personala cu gandul ca daca vreodata doresc sa fac cu acte in regula ceea ce fac cu pasiune de ani de zile pentru cei dragi mie, prieteni sau apropiati, sa am si diploma care sa ateste ca stiu sa ajut “ca la carte” persoanele aflate in impas emotional sau situatii dificile.
De ani de zile studiez, citesc aproape obsesiv doar carti din domeniu si evident aveam impresia ca stiu exact ce sa spun unui prieten ca sa iasa din orice stituatie sau trauma emotionala. ….
Si totusi… am realizat ca nu invatasem ceva esential chiar pentru cei pe care ma zbateam sa ii ajut….si anume ca ei nu sunt eu,….si prin urmare nu puteam sa le tot spun ce trebuie sa faca, ce as face eu….. pentru ca ei au puterea lor, reactia lor, intelegerea lor, trairea lor..
Lucrand cu Gabriela am inteles ca noi cei care dorim sa fim consilieri de dezvoltare personala e bine sa ii creditam pe cei pe care dorim sa ii ajutam si sa le acceptam trairile si emotiile.
Si poate, inainte de toate, am invatat ca au nevoie sa fie cu adevarat ascultati.
Sunt lucruri care par banale, parca ca le stim cu totii, dar de fapt nu le aplicam decat daca cineva ne ajuta sa intelegem cat de importante sunt.
Cu siguranta invatarea atitudinilor adecvate si corecte in consiliere e definitorie, va face diferenta intre un efort urias al meu sa mut muntii din loc pentru celalalt si faptul ca il pot determina sa isi cunoasca puterea si sa faca el singur asta…
Fara notiunile de baza de la curs ramaneam doar un prieten care da sfaturi la nevoie…..”
Corina,Bucuresti
“Va scriu in primul rand pentru ca sa va multumesc  pentru tot ce ne-ati invatat la Cursul de consilier de dezvoltare personala.
Eu sunt coplesita .
Desi  am avut asteptari  mari  de la acest curs , va felicit, pentru ca pot sa spun cu mana pe inima  ca acest curs tinut de dumneavoastra,doamna Gabriela Bumbac , mi-a depasit cu mult toate asteptarile .Cu toate ca fac consiliere, ca medic, de 28 de ani,acest curs  m-a ajutat sa ma cunosc pe mine in primul rand , iar in al doilea  rand m-a invatat sa -mi ajut pacientii sa se cunoasca pe ei , sa-si descopere potentialul si sa  gaseasca cauzele problemelor din viata lor .Un curs exceptional ,predat minunat cu mult suflet si daruire . “
VA MULTUMESC DIN SUFLET !
Cu drag ,stima si respect dr.Aida Nicolae
7mm © 2014 . ALL RIGHTS RESERVED .