Centru de training, evenimente si publicitate
Curs
Consilier pentru Dezvoltare Personală

COR 242324
Informații Curs
Consilier pentru Dezvoltare Personala


   Durata cursului - 5 zile

   Certificare Curs:
ANC (Fost CNFPA) și certificare 7 Master Media Management

   Valoarea investiției:
1000 lei

   Condiții:
studii superioare finalizate și achitarea taxei de participare

   Trainer :
CRISTINA ILEACursurile se organizeaza in BUCURESTI, ALEXANDRIA, PITESTI, GALATI, BRAILA, DEVA, CLUJ, BRASOV

Cursul Consilier pentru Dezvoltare Personala COR 242324 este acreditat de Autoritatea Natională pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.


Consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.

Intervenţia specializată a consilierului pentru dezvoltare personală constă în ghidarea, susţinerea şi încurajarea interlocutorilor prin intermediul unor tehnici şi instrumente specifice, în vederea sondării şi relevării propriilor capacităţi şi resurse şi a constientizării punctelor critice din existenta.

De ce să faci acest curs?

Pentru a debuta într-o nouă profesie, acest curs poate fi o alternativă pentru tine. La absolvire se eliberează certificat recunoscut de Ministerul Muncii, în România şi în Uniunea Europeană.
Dacă şi tu crezi că dezvoltarea personală îţi asigură o viaţă mai frumoasă, mai bogată, mai sănătoasă.
Dacă şi tu crezi că orice om poate, cu puţin ajutor, să atingă maximum de potenţial.
Dacă îţi doreşti să înveţi şi apoi să împărtăşeşti şi cu alţii exerciţii pentru o comunicare mai eficientă, pentru auto-cunoaştere şi pentru o viaţă mai împlinită şi mai demnă!

Competenţe dobândite în urma cursului:

organizarea activităţii proprii, dezvoltarea propriei cariere, crearea spaţiului de interacţiune cu persoanele consiliate, investigarea situaţiilor problemă, explorarea potenţialelor soluţii pentru situaţiile problemă.

PLEDOARIE ÎN FAVOAREA DEZVOLTĂRII PERSONALE

Nevoile umane în abordarea economică

Părintele Marketingului, Philip Kotler, spunea în primele sale cărți: „Marketingul este o activitate menită să satisfacă nevoile şi dorințele prin procese de schimbare.“De asemenea, teoria şi practica marketingului a ajuns la concluzia că oamenii folosesc un produs sau un serviciu pentru că au nevoie sau pentru că le aduce un presupus beneficiu. De fapt, omul îşi cumpără beneficii, stare de bine, recunoastere… etc.

Nevoile umane în abordarea medicală şi psihologică

Interviurile medicale şi psihologice urmăresc, de asemenea, depistarea nevoilor nesatisfăcute ale pacientului şi diverse manifestări de dependenţă pe care acestea le determină. Se înţelege de aici că dependenţa de ceva are la bază o nevoie nesatisfăcută. Trebuie doar căutată pentru a putea fi conştientizată!

O concluzie în favoarea consilierului de dezvoltare personală se trage foarte uşor din cele două abordări prezentate. Omul se naşte şi în timpul evoluţiei sale are nevoi şi dorinţe. Aceste nevoi ţin de mediul omului, de educaţia şi dezvoltarea acestuia. Când decidem să ne dezvoltăm personal, de fapt decidem să răspundem la întrebarea cine suntem noi şi ce vrem. Aceasta este adevărata provocare!

Evaluare:

7 Master Media Management este furnizor acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV acest curs. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și trainer 7 Master Media Management.
Rata de promovabilitate a participanților la cursurilor 7 Master Media Management a fost de 100%. În funcție de volumul de lucru și de diplome disponibile, participanții își pot ridica certificatul de absolvire într-un termen de 15 zile de la finalizarea cursului) sau in cazul in care se doreste se eliberează adeverință care are aceeași valoare juridică, urmând totodată să urgentăm eliberarea certificatului.

Diploma obtinuta in urma absolvirii este acreditata ANC, recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Este eliberata sub forma unui Certificat de Absolvire pe care sunt mentionate urmatoarele informatii:
• Tipul;
• Numele;
• Numarul de ore;
• Supliment descriptiv care prezinta o detaliere a competentelor dobandite in urma programului de formare.

Pe langa faptul ca participarea la un astfel de curs va permite dezvoltarea abilitatilor si imbogatirea cunostintelor, un alt avantaj al diplomei ANC este acela ca puteti profesa pe baza acesteia, in functie de domeniul de activitate potrivit.
Mentiuni speciale: cursul este autorizat pentru toate competentele profesionale conform standardului ocupational.

Acte necesare pe care participantii trebuie să le aduca

    cartea de identitate (original si copie semnată de participant conform cu originalul)
    certificat de nastere / in cazul schimbării numelui de familie (original si copie semnata de participant conform cu originalul)
    certificat de casatorie (original si copie semnata de participant conform cu originalul)
    ultimul act de studii / minim studii superioare (original si copie semnata de participant conform cu originalul)
7mm © 2014 . ALL RIGHTS RESERVED .
FORMULAR INSCRIERE CURS
FORMULAR INSCRIERE CURS ON-LINE